Fun Facts #2 Mijzelf

Wist je dat…

Logo MijnAutisme

Ik hoor veel positieve reacties over het artikel fun facts #1 Mijzelf. Heb je dit artikel nog niet gelezen? Klik dan hier! Het leek mij wel een leuk idee om opnieuw wat leuke feitjes over mijzelf te vertellen. Ik ben benieuwd wat jullie er deze keer van vinden, laat het mij gerust weten via een berichtje!

Wist je dat…

– Ik niet zeker weet welke haarkleur ik heb

Dit klinkt natuurlijk een beetje vreemd, want dat weet toch iedereen? Maar mijn haar lijkt te verkleuren en verschilt heel erg per lichtinval. Is het wat donker? Dan lijkt mijn haar bruin. Is het licht? Dan lijk ik wel blond. Sta ik buiten in de zon? Dan lijk ik zelfs rood haar te hebben. En ik ben niet de enige die dit denkt! Via mijn Instagram poll die ik laatst heb gedaan, waren ook jullie erg verdeeld over mijn haarkleur en de stemmen waren bijna gelijkmatig verdeeld! En wat schrijf ik meestal op qua haarkleur? Meestal zeg ik bruin.

– Ik een hekel heb aan water

Natuurlijk ben ik blij dat water bestaat. Zonder water kun je niet leven, maar ook al mijn mooie plantjes zouden dan dood gaan. Toch ben ik geen fan van water. Op welke manier? Bijna alle manieren. Ik ben geen fan van zwemmen en douchen doe ik ook alleen maar omdat het moet. En water drinken? Ook dat is een probleem voor mij. Ondanks dat veel mensen zeggen dat water geur en smaakloos is, heb ik hier toch wel een andere mening over. Dus puur water voor mij? Nee dankje.

– Ik bezig ben met een omscholing van pedagogiek naar programmeren

Waarschijnlijk heb je dit al wel eens voorbij zien komen, maar momenteel ben ik dus bezig met een omscholing tot programmeur. Twee totaal andere beroepen en beiden hebben zo hun charmes. Toch ben ik wel blij dat ik voor de omscholing heb gekozen. Ik merk dat, ondanks dat ik pedagogisch werk soms wel een beetje mis, programmeren veel beter bij mij past. Ik haal veel meer energie uit het programmeren en ik merk ook dat ik zelfs na veel langere werkdagen nog energie overhoud!

– Ik enig kind ben

Een klein en simpel feitje, ik heb namelijk geen broers en/of zussen. Veel mensen vragen of ik dat niet heel saai en eenzaam vond, maar hier heb ik niet echt veel last van gehad. Natuurlijk was het soms misschien leuker geweest om eens een spelletje samen te kunnen spelen, wanneer mijn ouders hier geen zin in hadden. Maar over het algemeen vermaakte ik mij prima alleen en vond ik de rust soms stiekem best wel prettig!

– Ik vrij kleine voeten heb

Het is regelmatig voorgekomen dat ik kleinere voeten heb dan de basisschoolkinderen waar ik oppaste. Ik heb namelijk maat 36! Heel officieel zelfs één voet maat 36 en één voet maat 35, maar dit koopt zo lastig in de winkel.

– Ik graag naar Denemarken op vakantie ga

Het is nog niet zo heel lang geleden dat wij voor het eerst naar Denemarken op vakantie gaan, maar al snel veroverde dit land mijn hart. De lucht is heerlijk om te ademen voor mijn longen, het is er super rustig en de mensen zijn daar heel erg vriendelijk. De meeste mensen gaan het liefst naar een warm land op vakantie, maar ik heb net zo graag een wat frisser land. Want de zon en ik zijn niet de beste vrienden. Denemarken is voor mij dus ideaal!

– Ik een huisdieren naar eten heb vernoemd

Waarom ik dit regelmatig doe, weet ik niet. Ik denk dat ik deze namen vaak gewoon erg schattig vind. Zo heb ik al hamsters gehad die Peanut en Muffin heette. Momenteel hebben we een vogel Skittle heet. En ik heb een konijn gehad die Pepsi heette. Hoewel de laatste natuurlijk drinken is, is het idee hetzelfde!

– Ik een favoriete kleur heb

Net als veel mensen heb ik een favoriete kleur en in mijn geval is dat paars. Zelfs mijn auto, een oudere Ford Ka, is zelfs paars! Hoewel het meer per toeval was dat ik deze paarse Ford Ka tegen kwam, ben ik erg blij met mijn paarse kleine autootje! En ook al mijn oppaskinderen vinden deze auto echt geweldig.

Dat was het opnieuw voor nu lieve mensen! De tweede lading met fun facts over mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en wie weet komt er nog eens een derde fun facts over mij!

Uniek zijn is geweldig, omarm het feit dat je anders bent dan de rest!