Fun Facts #1 Mijzelf

Wist je dat…

Logo MijnAutisme

Fun Facts over… mijzelf! De meesten van jullie zullen mij niet of niet goed kennen. Daarom leek het mij een leuk idee om wat leuke feitjes over mij te vertellen. Hierdoor weten jullie meteen wie er nu eigenlijk achter MijnAutisme zit. Daar gaan we dan!

Wist je dat…

– Ik dol ben op creatieve dingen

Deze hobby’s zijn gevarieerd, maar hebben één overeenkomst, creativiteit. Dingen die ik zoal leuk vind zijn: haken, fotografie, programmeren, diamond painting, tekenen, bakken, schilderen enzovoort. En natuurlijk jullie voorzien van leuke, informatieve artikelen!

– Ik een zogenoemde ‘raktivist’ ben

Raktivist staat voor iemand die bezig is met ‘RAK’ (Random Acts of Kindness), ofwel willekeurige aardige acties. Hierbij probeer je leuke kleine dingen voor anderen te doen. Dit kan gaan over simpelweg luisteren naar iemand die het nodig heeft of zwaaien naar een oudere bij het raam. Maar ook mensen helpen in nood, een aardig berichtje achterlaten voor onbekenden of iemand die je niet kent iets geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blikje drinken of een ijsje geven aan iemand die buiten werkt in de brandende zon. Ik probeer hier steeds beter en beter in te worden. Het voelt fijn om iets aardigs te kunnen doen voor anderen. En vaak vinden deze mensen het zelf ook erg leuk!

– Ik heel vaak maffe sokken aan heb

Onder bijna al mijn outfits, zit een paar maffe sokken. Sokken met avocado’s, hartjes, fel gekleurd of pluizig. De meeste mensen zullen deze sokken niet zien, maar degenen die het zien moeten er vaak om lachen. Ik maak mensen graag aan het lachen en ook ikzelf word vrolijk van die maffe gekleurde stukjes stof aan mijn voeten.

– Ik fan ben van Pokémon

Al sinds jongs af aan is Pokémon in mijn leven. Vroeger keek ik alle series en films die er maar waren. Ook had ik alle Nintendo Gameboy spelletjes van Pokémon, ook al kon ik nog maar amper Engels. Goede oude tijden met de Gameboy en de opzet lampjes en vergrootglazen, omdat het beeldscherm veel te klein en veel te donker was. Tegenwoordig ben ik niet meer zo fanatiekeling, maar ik vind het nog steeds leuk om Pokémon spelletjes te spelen. Denk aan Pokémon go en de spellen op de Nintendo Switch.

– Ik veel te veel onesies heb

Geef toe, die pluizige warme onesies zijn ook gewoon te heerlijk voor de koude (winter) avonden. Onesies heb ik dan ook in allerlei vormen: een hamster, flamingo, vliegende eekhoorn, Olaf (van Frozen) en nog een paar simpele varianten. Ik moet dan ook toegeven, dat ik misschien een beetje verslaafd ben aan deze comfortabele outfits.

– Ik ook fan ben van Disney

Misschien had je dit aan zien komen, want wie heeft er een onesie van Olaf, zonder Disney leuk te vinden. Vooral Frozen, Moana en Rapunzel zijn favoriet, maar ook de klassieker Aristocats blijft erg leuk. Wij zijn een aantal jaar geleden een paar dagen in Disneyland Parijs geweest, hemel op aarde al zeg ik het zelf!

Dat was het voor nu lieve mensen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen en meer over mij te weten te komen. Het was in ieder geval leuk om te schrijven! Ik weet dat sommige dingen niet bestempeld zullen worden met ‘normaal volwassen interesses’, maar zo heeft iedereen natuurlijk iets. En ik ben trots op mijn speelse, kinderlijke en maffe kanten. Weet je waarom? Het maakt mij wie ik ben, het maakt mij en de mensen om mij heen gelukkig en vrolijk. En dat is voor mij het allerbelangrijkste!

Wees jezelf en wees gelukkig!