Disclaimer & Copyright

De grote kleine letters

Eigendommen MijnAutisme

Alle onderdelen van de website MijnAutisme zijn eigendom van MijnAutisme. met uitzondering van bepaalde (hyper)links of wanneer anders is aangegeven, zoals bij de aanbevelingen. Onder onderdelen van een website vallen onder andere: afbeeldingen, foto’s, logo’s, informatie, enz. De animaties op deze website zijn van “LottieFiles” en behoren dus niet onder het eigendom van MijnAutisme.

Je mag content van MijnAutisme enkel kopiëren voor niet-commerciële privé-doeleinden, wanneer je MijnAutisme vermeldt en door linkt naar de desbetreffende pagina. Let hierbij op de hoofdletters -M en -A in MijnAutisme en zet hier geen spatie tussen. Het is overigens dus niet de bedoeling dat de content wordt gebruikt voor commerciële doeleinden. Bij twijfels, neem gerust contact op voor eventuele toestemming.

(Hyper)links naar andere websites

Wanneer je klikt op (hyper)links, verlaat je de website van MijnAutisme. Op deze websites zal een andere disclaimer en copyright gelden. MijnAutisme is niet aansprakelijk voor problemen van andere websites.

Informatie op MijnAutisme

De informatie op deze website wordt zorgvuldig samengesteld door MijnAutisme. Mede doordat MijnAutisme ook gebruikt maakt van eigen ervaringen en meningen, kan het voorkomen dat de informatie die gepubliceerd wordt onvolledig en/of onjuist is. De informatie is bedoeld als algemene informatie. Moest je iets zien dat onjuist is, neem dan gerust contact op. De content kan op ieder moment worden aangepast, zonder dat dit ter kennis wordt geven. 

Gebruik MijnAutisme NOOIT als vervanging voor professionele hulp

Gebruik de informatie en tips van MijnAutisme nooit als vervanging professionele hulp. Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten altijd een huisarts of andere medische deskundigen. MijnAutisme is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook, wat betreft iemands gezondheid en welzijn.